måndag 2 juli 2012

Piff på balkongen

Hej!
Sist jag skrev var jag väldigt nere men nu är det på väg åt rätt håll. Jag har sedan dess kört igång med Itrim igen och med dieten rivstart. Jag ska dricka VLCD shaker i tre veckor och efter en vecka så är resultatet väldigt lovande! Snart kanske jag är nere där jag var innan jag började slarva och innan jag opererade bort gallan. Har satt upp ett mål tills dess att skolan börjar och fortsätter det så här så klarar jag det nog! Det vore gött!

Det är verkligen härligt med semester och nästa vecka kommer mitt <3 vara hemma också!
Vi började piffa på balkongen igår men tyvärr så stängde Stoff & Stil innan vi hann dit och införskaffa ny vaxduk så det gjorde jag idag istället.

Så här ser det ut på balkongen nu:
3 kommentarer:

Miaa sa...

Hej!
Vad fint du har det på balkongen! Jag undrar om dom vita runda sakerna; är det stenar eller lampor? OM det är lampor, är det då solceller eller hur lyser dom? Var är dom isåfall köpta?

Kramiz Miaa

maybe*mej sa...

Så himmla fin balkong det blir med alla härliga färgklickar. De där lamporna är ju så snygga... Har en kompis som har dem i sin trädgård. Blir jättefint .. Älskar din rosa duk och mattan under är ju pricken över i.

Lycka till med vikten. Du är duktig som kämpar på..
/Annemaj

Pernilla ~Pillan~ sa...

Underbart med massa pigga färger på balkongen! Ang din fråga om kandelabern, den är faktiskt vit från början (!) när jag köpte den var den dock rätt smutsig och grå.. men lite vatten och skurande blev den som ny, Fynd för 20 kr! Kram