fredag 8 juli 2011

Jag har sytt!

Ja nu är den nya symaskinen invigd!
Jag har ju sån himlans tur att jag har kunnat stryka det som stod högst upp på min önskelista för en brother nv-30 har landat hemma hos oss! *glad*
Den är så bra så man blir helt lyrisk! Man behöver inte ens trampa på en pedal när man syr utan man trycker på en knapp så syr den! Man behöver inte trä nålen själv heller... ja ni hör ju! Den har massor med lyxiga och coola funktioner!
Det första jag gjorde på den var att sy en kudde och en nåldyna i mitt favorittyg för tillfället, som naturligtvis är inköpt på Stoff och stil som fiffigt nog har öppnat fem minuter hemifrån! måste ju erkänna att jag redan varit där...*harkel*... tre gånger! :DJag gillar verkligen det där tyget! Det finns i svart, rosa och rött också så jag sa nog lyckas få in det på något ställe till här hemma :)
Det syns inte på bilden men jag sydde i ett blixtlås i botten på kudden - det va inte lätt alls! Men skam den som ger sig!

Jag gjorde en nåldyna också. Har sett sådana som man har på armen innan men aldrig kommit mig för att köpa någon så jag sydde en istället och använde en vanlig hårsnodd att sätta den på handleden med. Nu slipper man ju ha nålarna i munnen iaf... :)


Ha de!

/Therese

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Åh, så fina grejer du gjort. Kul att maskinen är bra. Kram

Elin sa...

Vilken häftig nåldyna. Har inte sett sån innan.. väldigt uppfinningsrikt! =)

Anonym sa...

Du är ju provs på att sy och pyssla! önska jag också att jag kunde sy så.. och pyssla..
kram N